login::  password::




cwbe coordinatez:
809096
63527
63893
8979737
8979767
8979802
8979875
8979879
8979962

ABSOLUT
KYBERIA
permissions
you: r,
system: public
net: yes

neurons

stats|by_visit|by_K
source
tiamat
K|my_K|given_K
last
commanders
polls

total descendants::4
total children::1
show[ 2 | 3] flat


Ten riesling vyzera velmi podozrivo. Ak je to petnat so 4barmi a 12g zbytkoveho cukru, tak to je skoro istota ze to prekvasi a bude to tak vybusne ze by som s tou flasou narabal ako tnt.

Druha moznost je ze tam sprcli trochu sorbanu na zabitie kvasiniek...potom to uz ale neni moc remeselne vino.




00809096000635270006389308979737089797670897980208979875089798790897996208979976
love
 love      09.06.2022 - 11:33:46 (modif: 09.06.2022 - 11:36:57), level: 1, UP   NEW !!CONTENT CHANGED!!
Čiže petnat jedine suchý, inač je to habaďúra?

Teraz som v pomykove. Chémia mi až tak nevadí, ale na druhú stranu nechcem podporovať ojeby.

0080909600063527000638930897973708979767089798020897987508979879089799620897997608980209
b.b.
 b.b.      10.06.2022 - 11:06:05 , level: 2, UP   NEW
V principe nemusi, ale potom to na 99,9% dokvasi, cize sa v nom vyrobi vacsi tlak ak to nevypijes hned. A take petnaty kupis len priamo od vinara a nemaju rozbor spraveny. Hento je ale strasne vela cukru, takze je to asi odzub.

0080909600063527000638930897973708979767089798020897987508979879089799620897997608980016
martin
 martin      09.06.2022 - 14:22:58 , level: 2, UP   NEW
Petnat by mal byt komplet prekvaseny, tj. s 0g cukru

008090960006352700063893089797370897976708979802089798750897987908979962089799760898001608980044
love
 love      09.06.2022 - 16:15:39 , level: 3, UP   NEW
Píšem si do notesíka. Ešte včera som o takôm čosi, ako je petnat nevedel.